menu
livretter:
vores Aftenmenukort
Spis godt, økologisk og lokalt i restauranten på Vadehavshotellet.
Visionen i vores restaurant er, at du skal kunne læne dig tilbage og nyde en nærværende, kulinarisk oplevelse med gode økologiske og lokale råvarer. Vores madlavningsfilosofi er funderet i ærlighed, kærlighed og enkelthed. Vi udnytter hele råvaren sylter, henkoger og fermenterer og tager udgangspunkt i naturen omkring os.
For tiden tilbyder vi både 3 og 5-retters menuer, som skifter stort set dagligt og tilpasses årstidernes skiften og de bedste, lokale råvarer.
OBS: BORDRESERVATION NØDVENDIG!
På grund af stor travlhed og efterspørgsel beder vi vores gæster hjælpe os med at planlægge mængden af råvarer og skabe den bedst mulige oplevelse. Reservér derfor venligst bord i vores restaurant på forhånd.
3 retters menu
Tre lækre retter efter kokkens humør. Vores menuer skifter ofte og er baseret på lokale, økologiske ingredienser og sæsonernes skiften.
NB: Bordbestilling nødvendig imellem 17:00 – 21:30
368,-
5 retters menu
Fem lækre retter efter kokkens humør. Vores menuer skifter ofte og er baseret på lokale, økologiske ingredienser og sæsonernes skiften.
NB: Bordbestilling nødvendig imellem 17:00 – 21:30
498,-